Joan Francesc Mira

Joan Francesc Mira

Joan Francesc Mira (València, 1939), membre de la Secció de Filosofia i Ciències Socials de l’Institut d’Estudis Catalans, serà a Manacor i a Palma els propers 9 i 10 de desembre per fer una conferència i per presentar el seu darrer llibre: El tramvia groc.

L’autor valencià serà dia 9 a Manacor per a parlar-nos de les seves traduccions de tres obres bàsiques per a entendre la civilització occidental: La Divina Comèdia, de Dante Alighieri, L’Odissea, d’Homer, i els Evangelis de Joan, Mateu, Marc i Lluc. La conferència es titula “Tres clàssics de la literatura universal: l‘Odissea, els EvangelisLa Divina Comèdia” i es realitzarà a la seu de la delegació de l’Obra Cultural Balear de Manacor, entitat col·laboradora en l’organització de l’acte, al carrer Jaume II número 15, a les 20 hores.

odisseadivinacomèdiaevangelis

L’endemà, dia 10, l’escriptor serà a Palma, concretament a Can Alcover, al carrer Sant Alonso número 24, per a presentar el seu darrer llibre: El tramvia groc, obra en la qual repassa la seva infantesa. La presentació serà les 20 hores. Juntament amb l’IEC.Palma, organitza l’acte l’entitat Cultura i País i hi col·labora l’Obra Cultural Balear.

tramviagroc

Us hi esperam!